Prețuri Formația Maestro Dragalin

Prețurile sunt cu caracter informativ. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați telefonic sau pe e-mail.

Nunta

de la 2300 Euro

Nunta este unul din cele mai importante momente din viață și știm ca va fi o zi plină cu o încărcătură emoțională substanțială . Mai știm că îți dorești să iasă totul absolut perfect și din acest punct de vedere te putem ajuta, deoarece avem experiență vastă în acest domeniu. Indiferent de mărimea și bugetul evenimentului tău , reușita acestuia stă în mâna noastră iar de aceea ne-am gândit să avem pachete pentru toate buzunarele, calitatea muzicii interpretate nefiind afectată .
Nunta
Botez

Botez

de la 800 Euro

Formatia Maestro Dragalin știe cât de este de important evenimentul micuțului tău  , așadar îți vine în întâmpinare cu o mână de ajutor cu partea muzicală, respectiv cea artistică și astfel poți fi sigur că îngerașul tău va avea parte de petrecerea bine meritată. 

Evenimente Corporate / Team building

de la 250 Euro

Formatia Maestro Dragalin este alegerea perfectă pentru orice tip de recepție. Muzica frumoasă, cu piese celebre este mereu prezentă dar nu depasește niciodată conversația invitaților. Din experiența acumulată pe parcursul nenumaratelor evenimente, putem selecta muzica potrivită pentru a crea ambianța perfectă pentru momentul deschiderii sau pe parcursul întregului eveniment.
Evenimente Corporate / Team building